Skip to main content

Suksessfull Fagbrevutdeling i Arendal

19. februar 2024

Torsdag kveld ble det arrangert en flott seremoni for fagbrevutdeling innen elektrofagene i Arendal. Seremonien fant sted på Arendal Kulturhus og var fylt med stolthet og glede fra både lærlinger, deres familier og venner.

20240215 192037

En spesiell hyllest ble rettet mot årets instruktør, Steinar Langmyr, som ble anerkjent for sin fremragende innsats og dedikasjon til å veilede og inspirere nye generasjoner av elektrofagarbeidere.

Fylkesordføreren holdt en flott åpningstale hvor han viste forståelse for betydningen av fagopplæring og den viktige rollen fagarbeidere spiller i samfunnet vårt.

"Vi er stolte av å gratulere årets instruktør, Steinar Langmyr, og takker ham for hans uvurderlige bidrag til lærlingene og samfunnet vårt," og "Vi ser frem til fortsatt samarbeid med Langmyr og andre dedikerte fagpersoner som deler vår visjon om å utdanne fremtidens arbeidsstyrke innen elektrofagene."

Fagbrevutdelingen markerer ikke bare en personlig suksess for hver lærling, men også en feiring av fellesskap, samarbeid og faglig dyktighet. Med slike inspirerende rollemodeller og støtte for yrkesfaglig utdanning, ser fremtiden lys ut for elektrobransjen i vår region.

20240215 201043

20240215 194318